_DSC7197

EMOSA PLASTICS, S.A. va néixer l’any 1989 de la mà d’un equip de persones amb experiència tècnica i comercial en el sector del plàstic des dels anys 70.

En el seu inici, ens especialitzem en la fabricació i comercialització de productes confeccionats a partir de l’extrusió de film de plàstic, principalment, bosses de tot tipus per al sector del comerç i l’alimentació.

Els nostres valors

La qualitat de principi a fi.


R+D+I

Des del primer moment, la nostra orientació tècnica ens va permetre avançar en el camp de l’R+D+I per aconseguir fabricar films molt fins amb una alta resistència.

Estalvi i aprofitament

El nostre compromís com a fabricants, no és només amb l’eficiència tècnica, sinó també amb l’economia de materials i l’ecologia que suposa reduir la despesa en matèries primeres i generació de residu.

Qualitat

Fem un control i un seguiment a temps real de la producció. Al nostre laboratori realitzem un seguiment de la producció i, al final del procés, identifiquem i verifiquem els nostres productes per certificar la seva qualitat.

La qualitat de principi a fi  

Des de sempre hem cregut en la QUALITAT TOTAL: de materials, de processos, des del mateix moment que dissenyem un producte, fins al moment en que arriba a les mans del nostre client per a ser avaluat, i tornem-hi. Només així podem garantir un grau màxim de fiabilitat en els nostres productes i la màxima satisfacció dels nostres clients.


_DSC7409

Maquinària preparada

Disposem de maquinària preparada per fer un control i un seguiment a temps real de la producció amb el qual ens assegurem un nivell de rebuig mínim. En el nostre laboratori realitzem igualment un seguiment de la producció i, al final del procés, identifiquem i verifiquem els nostres productes per certificar la seva qualitat.

R + D + I

La nostra especialització és la fabricació de productes de baix gruix i alta resistència. Això suposa un repte constant de millora per la dificultat que suposa treballar amb gruixos baixos, millorant alhora les propietats físico-mecàniques del film (resistència, punxada, etc.) i del producte final (soldabilitat, aspecte, conveniència, comoditat ).
Amb els nostres productes tècnics, apostem per la millora contínua en col·laboració amb els nostres clients per poder cobrir les seves necessitats i les exigències del mercat.

Estalvi, aprofitament, medi ambient i eficiència energètica

Hem fet de la defensa del medi ambient un objectiu estratègic per a la nostra orientació a l’eficiència. Per a nosaltres, l’eficiència ha de ser un repte constant que ens permeti fabricar productes que consumeixin menys matèries primeres i menys recursos energètics. D’aquesta manera contribuïm a la reducció de la petjada de carboni en els nostres productes, sense perdre ni una sola de les seves propietats de fiabilitat. Això només s’aconsegueix treballant amb bons materials, bona maquinària i, sobretot, traient el màxim rendiment a la nostra llarga experiència en el coneixement sobre el procés. Per tot això, hem implementat la nostra política de gestió energètica per tal de poder controlar i analitzar els indicadors energètics de l’empresa i avaluar el potencial de millora que tinguin. L’eficiència no és un objectiu, és un camí.

Economia circular

Fa temps ja que apostem per una economia circular amb els productes que fabriquem. Tot el malbaratament que genera el nostre procés es recicla per a l’autoconsum, cosa que ens permet fabricar amb material reciclat nous productes amb bones prestacions.

Ens vols DEMANAR INFORMACIÓ?
Segur que tenim alguna solució que et pot ajudar...