EMOSA PLASTICS S.A.

Des de 1989 al sector del plàstic

EMOSA PLASTICS S.A. va néixer l’any 1989 de la mà d’un equip de persones amb experiència tècnica i comercial en el sector del plàstic des dels anys 70. Al principi es va especialitzar en la fabricació i comercialització de productes confeccionats a partir de l’extrusió de film de plàstic, principalment bosses de tot tipus per al sector del comerç i l’alimentació.

Veure més

PROVA GRATUÏTA

Si vol provar la nostra cinta, ompli la seva sol·licitud i li enviarem una bobina de cinta EMOSA TOTALMENT DE FRANC, a qualsevol lloc del món!

Captura de pantalla 2018-05-04 a les 13.52.11

EMOSA PLASTICS S.A. participa en la Feria del sector del plástico NPE 2018 de  Orlando en EEUU que se celebra del 7 al 11 de mayo 2018. Cuenta con el apoyo ICEX y la cofinanciación de Fondos europeos FEDER, contribuyendo según la medida de los mismos, al crecimiento económico de esta empresa, su región y la de España en su conjunto.

Productes

01.

Cinta

Som especialistes en el producte de cinta per al sistema de tancament de bosses d’escombraries (autotancament, tanca fàcil).

02.

Bosses i altres

Conegui el nostre ampli assortiment de solucions de bossa de plàstic, així com les nostres capacitats de personalització.

03.

Bioplàstics

Tenim una dilatada experiència d’investigació per a poder garantir les nostres capacitats de productes compostables.

Productes
EL SEU PROVEÏDOR DE CINTA, BOSSES, GUANTS I ROTLLES DE PLÀSTIC...
tant a nivell nacional com internacional, amb seu a Cabrera de Mar, Barcelona

Menys és més


Tècnica

Des del primer moment, la nostra orientació tècnica ens va permetre avançar en el camp de la R + D + I per aconseguir fabricar films molt fins amb una alta resistència.

Especialització

És precisament aquesta orientació la que ens va portar, l’any 2001, a apostar per productes més tècnics. Aquesta estratègia es concreta en l’especialització en el que, fins avui, és el nostre producte de més èxit: la cinta per al sistema de tancament per a bosses d’escombraries (autotancament, tanca fàcil), que venem en el mercat nacional i internacional.

Compromís

El nostre compromís com a fabricants, doncs, no és només amb l’eficiència tècnica, sinó també amb l’economia de materials i l’ecologia que suposa reduir la despesa en matèries primeres i generació de residu.